SOP-Metal -konserni on asettanut poikkeuskäytäntöjä työntekijöilleen sekä sidosryhmilleen koronavirusepidemian vuoksi

SOP-Metal -konserni on asettanut poikkeuskäytäntöjä työntekijöilleen sekä sidosryhmilleen koronavirusepidemian vuoksi
18.03.2020 | 

SOP-Metal on ottanut käyttöön useita poikkeuskäytäntöjä koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi sekä oman toimintakykynsä varmistamiseksi.

  • Toimittajien ja asiakkaiden pääsyä konttorille sekä tehtaalle on rajoitettu. Kaikki tapaamiset hoidetaan toistaiseksi etäyhteyksien avulla. SOP-Metalilla on valmius järjestää mm. Microsoft Teams / Skype-kokouksia.
  • Kaikki työntekijät, joiden toimenkuva mahdollistaa etätyöskentelyn, on ohjeistettu työskentelemään kotoa käsin.
  • Työpaikalla olevia työntekijöitä on ohjeistettu välttämään turhaa liikkumista omien työpisteiden ulkopuolella. Kommunikointi pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimen, sähköpostin, Teamsin tai WhatsAppin välityksellä.
  • Lisäksi työntekijöitä on ohjeistettu pitämään huolta käsihygieniasta sekä omien työvälineiden, kuten tietokoneiden ja puhelimien puhdistamisesta. Olemme jakaneet puhdistusvälineitä työpisteille.
  • Kahvi- ja lounastauot pidetään porrastetusti alle 10 hengen ryhmissä välttäen lähikontakteja.
  • Flunssaoireisia työntekijöitä on pyydetty jäämään kotiin ja ottamaan yhteyttä työterveyteen puhelimitse.

Nämä poikkeuskäytännöt ovat voimassa toistaiseksi ja niiden päättymisestä ilmoitetaan erikseen. Saatamme myös päivittää tätä ohjeistusta tilanteen muuttuessa.

SOP-Metal -konserni:

SOP-Metal Oy (perustettu 1993) valmistaa virtakiskoja sekä muita korkeaa materiaaliosaamista vaativia alihankintatuotteita muun muassa sähkö- ja energiateollisuudelle. Hallitsemme myös sähkövirtausten johtamisen sekä niiden eristämisen aina suunnittelusta komponenttien valmistukseen asti. Lisäksi valmistamme laaja-alaisesti erilaisia rakenteita sekä teräksestä että ruostumattomasta teräksestä.

UltraCut Oy (perustettu 1996) on korkeapainevesileikkauksiin sekä kuitulaserleikkauksiin erikoistunut yhtiö.

SOP-Metal Eesti Oü (perustettu 2011) on alihankintayritys, joka palvelee sähkö- ja energiateollisuusyrityksiä Baltian maiden alueella. Yrityksellä on toimipiste Virossa Jürin kunnassa 15 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta.

V-S Mikromekaniikka Oy (perustettu 1988) on erikoistunut hienomekaanisten alumiini- ja muovituotteiden valmistukseen.

Sosiaalinen media

Vesileikkauksella on ratkaistu jopa niitä ongelmia, joita on ilmennyt muiden leikkaustekniikoiden kanssa. Leikkausten lisäksi tarjoamme kappaleiden jatkojalostukset aina valmiiksi tuotteiksi asti.

Slider
Got it!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info about EU Cookie Law