Slide 1
Kuitulaserleikkaus

Äärimmäisen tehokas

tuotantomenetelmä.

Kuitulaserleikkaus soveltuu lukuisille materiaaleille

Käytössämme on uusi Eagle 12kW + 6G -kuitulaserleikkuri. Uusi leikkurimme on erityisen tehokas muun muassa ruostumattoman teräksen, alumiinin, messingin sekä kuparin leikkauksessa.

Eagle 12kW + 6G kyetään leikkaamaan mm:

  • 60mm vahvaa ruostumatonta terästä
  • 50mm vahvaa alumiinia
  • 30mm vahvaa messinkiä
  • 25mm vahvaa kuparia

Käsiteltävien levyjen maksimi koot ovat 1500mm x 3000mm.

Emoyhtiömme SOP-Metal Oy:n kautta käytössänne on myös kattavat jatkojalostuspalvelut – Lue lisää.

Lue myös vesileikkauspalveluistamme.

Tehokas ja nopea menetelmä

Eagle 12kW + 6G on poikkeuksellisen tehokas ja nopea leikkausmenetelmä. Tuotantotehokkuutensa lisäksi se on kuitenkin myös hyvin tarkka. 

Eagle-leikkurimme nopeus ja tarkkuus suoriutua äärimmäisen monimutkaisista leikkauskuvioista on lähes hämmentävä. Alla olevassa videossa näette kuinka kuljetinpöytä liikkuu 6G:n kiihtyvyydellä leikkausten välissä. Esimerkiksi Apollo-ohjelmassa käytetty Saturn V -kantoraketti kiihtyi parhaimmillaan ”ainoastaan” 4G:n voimalla.

Kuitulaser on merkittävä kehitysaskel perinteiseen CO₂-laserleikkaukseen nähden. Uudessa menetelmässä leikkaussäde luodaan kuidussa, josta se ohjataan koneen leikkauspäähän. Tästä syystä menetelmä tuottaa samalla jännitteellä kaksinkertaisen määrän tehoa. Lisäksi sen energiankulutus on huomattavasti CO₂-laseria alhaisempi.

Block - copy
Sosiaalinen media

Vesileikkauksella on ratkaistu jopa niitä ongelmia, joita on ilmennyt muiden leikkaustekniikoiden kanssa. Leikkausten lisäksi tarjoamme kappaleiden jatkojalostukset aina valmiiksi tuotteiksi asti.