Tekniken

Vattenskärningsmetoden skadar inte själva materialet som behandlas, utan sköter skärningen både snabbt och effektivt. Metoden har många avancerade fördelar.

Läs mer »

Verksamhetssätt

Ett nära samarbete i kombination med god kvalitet på genomförandet garanterar våra kunder en högt uppskattad service.

Läs mer »

Referenser

Vi har haft äran att bland annat förse Scandic Hotel vid Simonsplatsen i Helsingfors med ytterfasader, bestående av hundratals vattenskurna aluminiumplåtar.

Läs mer »

Vattenskärningsarbeten från Vasa

Effektiv skärningsmetod utförd av specialister

Vasaföretaget UltraCut Ab är ett företag med högtrycksvattenskärning som sin specialitet, och som har jobbat med vattenskärnings-teknik sedan tekniken infördes. Vattenskärning är en snabb, miljö- och materialvänlig metod, som tillgodoser behoven i så gott som alla olika branscher. Vi har tillämpat metoden för bland annat hotellfasader, inredningar i lyxkryssare, för bogseringsanordningars komponenter osv. Läs mer om metoden!

Vattenskärning har till och med varit lösningen på problem som har uppstått i samband med andra skärningsmetoder. Utöver skärningsarbetet erbjuder vi efterbearbetning ända till den färdiga produkten. Bockning, bearbetning, svetsning och design sköts allt under samma tak och omfattande ytbehandlingar med flexibla leveranstider är vår vardag. Vårt omfattande materiallager möjliggör snabba leveranser. I vårt materiallager ingår bland annat aluminium (5754, 6082), rostfritt stål, syrafast stål, stål, gummi, plywood och koppar. Vi betjänar hela landet.

Vattenskärningsarbeten från branschledaren

Vår verksamhet baserar sig på öppenhet, ärlighet och flexibilitet. Våra kunder vet vad de betalar för och hur mycket de betalar. Tjänsternas omfattning anpassas alltid efter kundernas behov. Genom utmärkt service och arbeten av hög kvalitet har vi fått många kunders förtroende och ofta utnämnts till årets bästa leverantör. Vårt företag är känt som underleverantör för de mest krävande projekten.

Bekanta er närmare med vår verksamhet, kontakta oss och få information om vattenskärnings-metoden för det egna företagets behov!