Toimintatavat

Toimintatavat

Toimintamme perustuu avoimeen, rehtiin ja tiiviiseen vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa

Asiakkaamme ovat valinneet meidät usein vuoden parhaaksi toimittajaksi. Olemme päässeet tähän tilanteeseen toimimalla avoimesti ja rehellisesti, sekä kehittämällä vuorovaikututusta asiakkaan kanssa.

Yhteistyössä kaikki lähtee ammattitaitoisesta suunnittelusta, jolloin pystymme auttamaan mm. materiaalin tehokkaassa käytössä. Tarjouslaskennassa olemme vakioineet parametrit, joiden mukaan hinta muodostuu. Tällöin asiakkaamme tietävät jo lähtökohtaisesti, mitä mikäkin tulee maksamaan. Avoin toiminta on johtanut pitkään yhteistyöhön, jolloin yritysten toimintatavat opitaan tuntemaan ja kaikki saadaan toimimaan jouhevasti, virheettömästi ja tehokkaasti.

Sellainen palvelu­kokonaisuus kuin asiakkaan tarvekin

Sopeutamme toimituksemme laajuuden täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Usein yhteistyö alkaa pelkällä vesileikkauksella, mutta toimitukseen on mahdollista sisällyttää erilaisia jälkityöstöjä, kuten koneistuksia, taivutuksia, hitsauksia, maalauksia ja erilaisia pintakäsittelyjä. Tänä päivänä kykenemme palvelemaan myös suunnittelussa, minkä ansiosta asiakkaamme saa tuotteensa valmistuksen nopeammin käyntiin.

Hyvät verkostot mahdollistavat kokonais­toimitukset

Vaasassa on pienten ja keskisuurten alihankkijoiden keskittymä, minkä avulla isot yritykset voivat käyttää paikallista erikoisosaamista tehokkaasti hyväkseen. UltraCut Oy on vastannut haasteeseen verkostoitumalla eri toimialojen yritysten kanssa voidakseen palvella kokonaistoimituksilla asiakkaitaan.

Kiinnostuitko palvelustamme? Kysy vesileikkaus-menetelmää kohteeseesi! Käy myös lukemassa tekniikka-osiosta menetelmästä ja sen mahdollisuuksista.